Hiusmineraalianalyysi

Hiusmineraalianalyysi perustuu tohtori David Wattsin kliinisiin tutkimuksiin yli 20 vuoden ajalta. Tutkimuksissa hän on löytänyt kivennäisaineiden, vitamiinien sekä hermo-hormoni-ja immuunijärjestelmän välisen yhteyden sekä tavan luonnollisesti hoitaa näissä esiintyvät häiriöt.

Analyysi antaa konkreettisen tiedon:

  • Mineraali-ja hivenainetasoistasi
  • Aineenvaihduntatyyppisi (hidas, nopea) 4- eri tasoa molemmista.
  • Mahdolliset raskasmetallirasitteet.
  • Ruokavalio-ja lisäravinne suosituksen.

Hiusnäyte lähetetään Dallasiin laboratorioon, missä tutkitaan ainoastaan hiusnäytteitä. Saat 6-10 sivuisen analyysin suomen kielellä.

Eivätkö veri- tai virtsakoe kerro yhtä paljon kuin hiusanalyysi?

Verikoe näyttää vain tarkasti sen, mitä veressä on testiä tehdessä. Hiusanalyysi taas näyttää koko todellisen varastoidun määrän tiettynä ajanjaksona. Mineraalipitoisuuksien mittaaminen virtsasta näyttää vain sen mitä elimistö erittää- ei välttämättä sitä mikä imeytyy elimistöön.Veri-ja virtsakoe ovat toisin sanoen kuin hetkellisiä kuvia, kun taas hiusanalyysi on kuin videofilmi, joka osoittaa elimistösi pitempiaikaisen mineraalitilanteen.

Huom! Hiukset eivät saa olla käsiteltyjä 2 kuukauteen, (permanentti, värjäys).

Hei! Olen Jarkko Kattilakoski

Autan Sinua löytämään kehossasi olevat parantavat voimat. Kehossasi olevat voimat ovat niitä tekijöitä ja asioita, joilla kehosi ja mielesi muuttuvat jälleen hyvinvoiviksi.

Ota yhteyttä!
040-7325551

Yhteystiedot:
Puuroniementie 6, 69600 Kaustinen