Iridologia – Silmät ovat kehosi ja sielusi peili

Iiristä eli silmän värillistä osaa tutkimalla, voimme nähdä ja kartoittaa kehon heikkoudet. Iiris paljastaa elimistön eri elinten häiriöt ja mahdolliset tulehdukset. Se, mikä ei aina näy kliinisissä tutkimuksissa, on kuitenkin todennettavissa silmistäsi.

Kuinka Iridologia voi auttaa Sinua?

Ajatellaan, että olet käynnyt kliinisissä tutkimuksissa ja siellä sanotaan, ettei sinussa ei ole mitään vikaa. Silti voit huonosti, ilman mitään syytä? Irisdiagnoosi ilmaisee kehosi kokonaistilanteen. Auttaa löytämään vastauksia siihen, mistä oireet johtuvat. Saat tietoa perinnöllisistä heikkouksista ja taipumuksista sairastua. Voit tehdä ennalta ehkäiseviä asioita säilyttääksesi hyvinvointisi. Iridologia ei hyödytä vain sairaita, vaan myös terveitä.

Iiristutkimuksella voidaan selvittää mm.

  • Kehon ja elimistön rakenne, sen heikkoudet ja vahvuudet
  • Perityt ominaisuudet, niin vahvuudet kuin alttius sairauksiin
  • Elinten yli tai alitoimisuus. (Alitoimiset munuaiset)
  • Kehon happo-emästasapaino, tulehdukset ja hermoston kunto
  • Toksiinien eli ravinteista, lääkeaineista ja omista elintavoista peräisin olevien kuona-aineiden määrä ja sijainti
  • Hoidon vaikutuksen seuraaminen eli kuinka hyvin elimistö reagoi annettuun hoitoon ja elintapojen muutokseen

Mies henkilö jolla ollut pitkään kipuja lantion alueella. Fysikaalisista hoidoista ei apua. Iirisdiagnoosi paljasti kroonistuneen eturauhastulehduksen. 1 kk Homeopaattisen hoidon jälkeen, oireeton.

Hei! Olen Jarkko Kattilakoski

Autan Sinua löytämään kehossasi olevat parantavat voimat. Kehossasi olevat voimat ovat niitä tekijöitä ja asioita, joilla kehosi ja mielesi muuttuvat jälleen hyvinvoiviksi.

Pirauta numeroon:
040-7325551