Psykokinesiologia

Saksalainen lääkäri ja psykoterapeutti tri Dietrich Klinghardt kehitti kroonisten sairaustilojen hoitoon kokonaisvaltaisen menetelmän. Menetelmän perustana on kinesiologinen lihastesti. Eli lihastestausmenetelmä joka kertoo koko kehon -ja mielen tilan. Testaus tapahtuu asiakkaan kädestä. Menetelmä perustuu tieteellisiin tutkimuksiin autonomisen hermoston toiminnasta.

Lihastestausmenetelmää apuna käyttäen voidaan tehdä päätelmiä ympäristö- ja raskasmetallirasituksesta, sähkösaasterasituksesta, geopaattisesta rasituksesta, ruoka-aineallergioista, bakteeri- ja virusinfektioista, lisäravinteiden tarpeesta ja puutostiloista, rakenteellisista ongelmista, purennasta, hammasmateriaalien sopivuudesta ym.

PYKOKINESIOLOGINEN HOITO

Psykokinesiologia mahdollistaa psyyken ja mielen taakkojen purkamisen. Sen avulla voimme työstää traumaattisia tapahtumia ja sairauksien psyykkisiä taustoja. Jokaisella meistä on murheita ja suruja sekä menneisyydessä että nykyisyydessä. Nämä vähentävät elämäniloa ja elinvoimaa. Jos taakka on liian raskas, ihminen sairastuu.

Psykokinesiologisen lihastestin avulla käymme dialogia ei-tietoisen mielen kanssa. Vaivan tai oireen opastamana etsitään ja koetaan lyhyesti uudelleen alkuperäinen trauma, joka puretaan sitten akupisteitä koputtamalla tai silmänliikkeitä tai väriterapiaa apuna käyttäen. Yleensä tätä seuraa syvä rentoutumistila.
Jokainen istunto on oma kokonaisuutensa. Sen jälkeen ihminen on jättänyt stressiä ja jännitystiloja pysyvästi taakseen, jolloin myös kehon omat korjausmekanismit alkavat toimia paremmin. Monesti kehon ongelmat paranevatkin huomattavasti mielen tasapainottumisen seurauksena.

Kenelle psykokinesiologia sopii?

Psykokinesiologia on hoitomuoto, joka voi auttaa sekä lapsia että aikuisia kaikissa elämän oloissa. Lihastesti voidaan hellävaraisesti tehdä lapselle jo 6-vuotiaasta alkaen. Testaus tai koko istunto voidaan tehdä myös välihenkilön avulla, esim, pienen lapsen hoito äidin kautta. Myös eläimiä hoidetaan välihenkilön avulla.

Hei! Olen Jarkko Kattilakoski

Autan Sinua löytämään kehossasi olevat parantavat voimat. Kehossasi olevat voimat ovat niitä tekijöitä ja asioita, joilla kehosi ja mielesi muuttuvat jälleen hyvinvoiviksi.

Ota yhteyttä!
040-7325551

Puuroniementie 6, 69600 Kaustinen