Verimikroskopia – Puhdas veri – Terveyden perusta

Verimikroskopia on analyysimenetelmä, joka perustuu sormenpäästä otettavaan veripisaraan ja sen tutkimiseen mikroskoopilla. Tulkintoja on kaksi elävänveren analyysi ja kuivanveren analyysi. Näytteenotto on yksinkertainen ja helppo, koska sormenpäästä otetaan vain pieni määrä verta. Elävän-ja kuivanveren analyysi osoittaa mielenkiintoisella tavalla kehosi mahdolliset rasitteet, sekä motivoi sinua uudella mielenkiintoisella tavalla hoitamaan terveyttäsi.

Elävänverenaalyysi

Kertoo elimistösi tilan analyysihetkestä 4kk taaksepäin, miten ruokavaliosi, elämäntapasi ja ajatuksesi ovat vaikuttaneet kehoosi. Näet omin silmin punasolujesi kunnon, valkosolut, veriplasmassa olevat rasitteet ja epäpuhtaudet. Hiivat, happokristallit, ylihappamuus.

Kuivaverianalyysi

Kertoo tilan koko elämäsi ajalta, sekä tämän hetkiset rasitteet. Happokuormitus, lymfarasite, erielinten rasitustilat, allergiataipumus, alkava rappeutumistila. ym.

Verianalyysi

Verianalyysissä verinäyte otetaan sormenpäästä. Elävä veri tutkitaan heti mikroskoopilla. Pääset näkemään omin silmin puna- ja valkosolujesi kunnon, sekä mahdolliset bakteerit, hiivat, mykoplasmat ja kuona-aineet.

Kuivaveren analyysissä, veren annetaan kuivua näyttölevylle, jonka jälkeen se tutkitaan. Siitä voimme nähdä eri elintesi rasitteet,  lymfaongelmat, raskasmetallit, allergiataipumus, krooniset tulehdukset ja rappeutumistilat.

Nainen joka kärsi erittäin voimakkaasta ihottumasta säärissä, sai omin silmin nähdä, kuinka hänen elävässäveressään oli hiivaa. Hoidon painopiste olikin helppo suunnata, hiivasienen kehityskierron katkaisuun. Saatuaan Homeopaattis-immunobiologisia lääkkeitä, oireet alkoivatkin hyvin pian helpottumaan.

Hei! Olen Jarkko Kattilakoski

Autan Sinua löytämään kehossasi olevat parantavat voimat. Kehossasi olevat voimat ovat niitä tekijöitä ja asioita, joilla kehosi ja mielesi muuttuvat jälleen hyvinvoiviksi.

Pirauta numeroon:
040-7325551