Kristallivuodehoito

Autuuden kokemista

Hoidossa seitsemän värillistä kristallivalosädettä suuntautuu kehomme seitsemään energiakeskukseen eli chakraan. Kristallivalosäteet vaikuttavat energiakeskuksiin tasapainottaen, puhdistaen ja parantaen kehoamme. Hoidon aikana levätään silmät kiinni vuoteella rentoutuen, rauhoittavaa musiikkia kuunnellen. Hoidossa voit luopua arkipäiväisistä ajatuksista ja vastaanottaa rentouttavan ja tasapainottavan kokemuksen. Kokemus vahvistaa tietoisuuttasi korkeamman minäsi viisaudelle, rakkaudelle ja autuudelle.

Kruunuchakraa. Aktivoiva violetti valo rauhoittaa ja kehittää herkkyyttä. Se hoitaa mielen ja hermoston sairauksia, puhdistaa verta, helpottaa reumatismia.

Otsachakraa. Aktivoiva indigovalo on virkistävä. Lievittää jännitteisyyttä ja stressiä. Auttaa silmiin, korviin, nenään sekä keuhkoihin. Helpottaa astmaa sekä iho-ongelmia.

Kurkkuchakraa. Aktivoiva turkoosi valo tuottaa rauhallisia värähteitä. Hoitaa ahdistusta ja rauhattomuutta. Helpottaa kurkku-, kuume- ja tulehdussairauksissa sekä kuukautiskivuissa.

Sydänchakraa. Aktivoiva vihreä valo virkistää, tuo lempeyttä ja lisää optimismia. Hoitaa sydän ja keuhkosairauksia, syöpää, haavoja, päänsärkyä sekä unettomuutta.

Napachakraa. Aktivoiva keltainen valo aktivoi hermosoluja, lihasenergiaa ja sappinestettä sekä auttaa ruoansulatukseen, maksaan, masennukseen, nivelrikkoon, ihoon ja diabetekseen.

Sakraalichakraa. Aktivoiva oranssi valo on virkistävä ja lämmin ja se lisää elinvoimaa. Hoitaa pernaa ja munuaisia, keuhkoja, virtsakiviä ja munasarjan sairauksia.

Juurichakraa. Aktivoiva punainen valo aktivoi hermoja ja verenkiertoa. Hoitaa paksu- ja peräsuolta, sukuelimiä, anemiaa, halvausta ja lihaksistoa.