Psykokinesiologia

Tietoiseksi tulemista

Saksalainen lääkäri -ja psykoterepeutti Dr. Dietrich Klinghard kehitti kroonisten sairaustilojen hoitoon kokonaisvaltaisen diagnostisen -ja hoidollisen menetelmän, psykokinesiologian. Tämä menetelmä antaa mahdollisuuden tarkastella syvemmin ihmistä ja tiedon siitä, mikä tekee ihmisen sairaaksi.

Se koostuu autonomisen hermoston vastetestauksesta (ART) sekä sovelletusta Psykoneurobiologiasta (APN 1, APN 2).

ART Autonomic Response Testing

ART-testaus on äärimmäisen tehokas ja luotettava lihastestaus menetelmä, arvioida kehon autonomisen hermoston vastetta sitä rasittaviin tekijöihin. Se antaa meille tiedon, mitkä stressitekijät häiritsevät autonomisen hermoston toimintaa.

Koska autonominen hermosto toimii kehosamme tiedostamattomasti ja säätelee kaikkia elintoimintoja on ehdottoman tärkeää saada se säätelykykyiseksi. Stressitekijät voivat tulla monista eri lähteistä, esimerkiksi piilevät infektiot, arvet, myrkkyrasitteet, ruoka-aineallergiat, ratkaisematon psyykkinen stressi jne.

Asiakkaat saattavat yllättyä huomatessaan, että autonomisen hermoston häiriö on ollut vastuussa vuosia kestävien oireiden taustalla.

APN Applied PsycoNeurobiology

APN on lyhyesti yhdistelmä tekniikoita, joita käytetään parantamaan tunne-elämän häiriöitä. ART-testaukseen yhdistettyinä nämä tekniikat mahdollistavat dialogin tietoisen ja alitajuisen mielen välillä, jolloin voimme purkaa traumoja ja tunnekonflikteja.

Tiedämme, että arviolta 50% kroonisista sairauksiata johtuu ratkaisemattomista konfliktista tai traumasta omassa elämässämme. Esimerkiksi munuaisten ja virtsarakon ongelmat ilmenevät usein ratkaisemattoman pelon seurauksena. Keuhkojen ongelmat käyvät käsikädessä surun tunteiden kanssa. Maksan ongelmat heijastavat sisäistä vihaa ja katkeruutta.

Valitettavasti tukahdetut tunteet eivät kuole. Vaikka ne hiljennetään, niillä on edelleen vaikutus ihmiseen.

Sigmund Freud

APN 1 / MKT

Mentaalikenttäterapia on erittäin nopea, tehokas ja lempeä koputusmenetelmä tietyillä meridiaanialueilla ja autonomisilla kytkentäpisteillä erilaisten stressien, tunteiden ja vääränlaisten uskomusten poistamiseksi. Se on tehokas tapa auttaa ihmisiä selvittämään tunneongelmia.

Tätä menetelmää sovelletaan menestyksekkäästi ahdistukseen, riippuvuuteen, masennukseen, kipuun ja tietoisesti muistettavien traumojen hoitoon.

APN 2 / EMDR

Erittäin hieno menetelmä paljastaa menneisyyden tiedostamattomia traumoja ja ristiriitoja. Yksityiskohtaisen keskustelun jälkeen käymme vuoropuhelua alitajuisen tietoisuuden kanssa, ART-testausta avuksi käyttäen. Näin saamme selville alkuperäisen stressin tapahtumat ja siihen liittyvät tunteet. Nämä tunteet ratkaistaan tehokkaasti käyttämällä värilaseja, yhdistettynä EMDR silmänliiketerapiaan.